Υποτροφίες: Μεταπτυχιακά
Επιλέξτε Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Δεκαπέντε (15) Υποτροφίες από το
CSAP Professional & Mastering Program (www.csap.gr)

Το CSAP Professional & Mastering Program Μεταπτυχιακού Επιπέδου με Πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΔΙΒΙΜ) στοχεύει στο να παρέχει άρτια και ποιοτική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ώστε να παράγει καταρτισμένους και πιστοποιημένους Επαγγελματίες Συστημικούς Αναλυτές και να συμβάλλει θετικά με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην εύρεση και μεταγραφή εργασίας αλλά και στην ανταγωνιστικότητα και στην ανάπτυξη τις Ελληνικής Οικονομίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε πέραν των βασικών μαθημάτων (κορμού και επαγγελματικής εκπαίδευσης) να παρέχει και κατάλληλα σχεδιασμένα μαθήματα ειδίκευσης, με απώτερους στόχους:

Να παρέχεται κατάλληλη εκπαίδευση, ώστε οι υποψήφιοι να αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή των σύγχρονων συστημικών προσεγγίσεων σε πολύπλοκα προβλήματα διοίκησης, διαχείρισης έργων και τεχνολογίας. Οι συστημικές προσεγγίσεις έχουν ευρύ πεδίο εφαρμογών χωρίς περιορισμούς.

Να δίνεται έμφαση στο ρόλο του Συστημικού Aναλυτή ως στελέχους των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, ο οποίος επιδιώκει τη βελτίωση της αξίας μέσω της μελέτης των προβλημάτων και των αναγκών με στόχο τον καθορισμό των κατάλληλων μεθοδολογιών, εργαλείων και πρακτικών, που θα λύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα και θα επιτύχουν σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση ή τον οργανισμό αλλά και για τον ίδιο.

Επιπλέον το CSAP προσφέρει και τις ακόλουθες μη υποχρεωτικές επαγγελματικές ειδικεύσεις για τις αντίστοιχες Διεθνείς Πιστοποιήσεις:

01. Το CSAP είναι και CISCO Academy και θα προσφέρει την εκπαίδευση για τη Διεθνή Πιστοποίηση «CCNA Routing and Switching certified».

02. To CSAP είναι το μοναδικό Πρόγραμμα στη Χώρα τις που θα προσφέρει την εκπαίδευση για τη Διεθνή Πιστοποίηση «SAP Business One Consultant certified».

Από την Υποτροφία Διδάκτρων εξαιρείται το κόστος συνδρομής στην πιστοποίηση 1600,00€ του CSAP και το κόστος εκπαίδευσης των μη υποχρεωτικών επαγγελματικών εκπαιδεύσεων για τις Διεθνείς Πιστοποιήσεις.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Έληξε

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» πατώντας εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα είναι η συμπλήρωση της ακαδημαϊκής αίτησης που θα βρείτε εδώ. Η ακαδημαϊκή αίτηση πρέπει να αποσταλεί άμεσα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να λάβετε αριθμό προτεραιότητας διότι το CSAP δέχεται μόνο 40 πρόσωπα σε κάθε νέο κύκλο σπουδών και όταν συμπληρωθούν οι νέοι φοιτητές δεν δέχονται άλλες αιτήσεις.